3 karibiska öar jag vill till varje vinter

Paradisvy från St Maarten. Foto: Heidi Rovén.

Mig kan man kalla mycket men knappast vanemänniska. Är det något jag gör så är det att upptäcka nya saker hela tiden 🙂 . Men det finns ett område där jag är lite som kroggästen som ständigt vill gå till sin stamkrog och äta sin favvorätt; när det gäller att kryssa i Karibien!

För det första är ingen vinter komplett utan minst en vända till USA för att där hoppa på minst två kryssningar ut i den karibiska övärlden (minst två för att det ska känns värt med flygbiljett, flygtid och den där jetlaggen men inte kan undgå).

Och hur roligt det än är att upptäcka nya platser, så har jag några välbekanta favoriter där jag gärna tar exakt samma stråk och gör exakt samma saker.

Jag har skrivit ett par artiklar om härliga öar jag besökt i Karibien (som ännu inte kommit ut än) och det finns många på topplistan, men den perfekta Karibienkryssningen som bara är sådär skön, solig och lugn inkluderar för mig följande tre karibiska öar:

  • Philipsburg på St Maarten,
  • Charlotte Amalie på St Thomas,
  • Nassau på Bahamas.

Här är det lätt att ta sig fram och runt, bad och stränder finns och inte minst fantastisk taxfree-shopping.

Vi får väl se om det blir något återbesök dit innan vintern är slut :-)!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier