3 snabba med Mimmi Tysk, GO Cruising

Mimmi Tysk har många års erfarenhet av kryssningar. Det hela började år 2000 när hon utan förväntningar skulle åka på en studieresa med det nya, och då världens största kryssningsfartyg, Voyager of the seas. När hon kom hem var hon såld. ”Kryssningar, den ultimata semestern, detta måste jag berätta om”, tänkte hon.

Hej Mimmi Tysk, varför startade du resebyrån Go Cruising?

Jag startade GO Cruising för att jag själv fastnat för kryssningar och jag vill förmedla till Sveriges resenärer hur bra det är att åka på kryssning. Det är så roligt när någon som från början kanske inte tänkt kryssa, ändå väljer att åka på en kryssningsresa. Kanske är det den ena i familjen som gärna vill prova på, eller en vän som tipsat om att det är riktigt härligt. Sen när de kommer hem och hör av sig för att berätta om resan så är alla så otroligt nöjda. Precis som jag hade förväntat mig, men som de själva inte var riktigt säkra på!

Varför ska man vända sig just till er för att boka sin kryssningsresa?

Vi på GO Cruising har många års erfarenhet av kryssningsresor. Vi har kryssat med många av de olika rederierna och till massor av olika destinationer. Vi tycker också att personlig kontakt är viktigt, så att man hamnar på rätt fartyg.

Vad är ditt bästa kryssningsminne?

Det finns så många, men jag kommer aldrig att glömma när vi kryssade genom Panamakanalen. Tidigt på morgonen gick vi upp på däck där föreläsaren berättade om historia och fakta. Solen gick upp och vi slussades genom Gatunslussen och det var precis att fartyget gick igenom, det såg ut som att det bara var 5 cm tillgodo på varje sida. De största fartygen kan i dagsläget inte komma igenom kanalen då det är för tajt.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier