50 minuter ”radiotid” för SeaFun!

Två budbilar har stannat utanför vårt hus, ett bud är på väg in, en ny bloggtext håller på att växa fram på skärmen och samtidigt lyssnar jag på en inspelning av mig själv. I måndags blev jag nämligen intervjuad av Bernt Nilsson som driver sajten Karibien-idag.

Bernt hade hittat mig och mina sajter tack vare hans intresse för Karibien, ett område som står i fokus på hans sajt där han spelar in både radio och publicerar guider. Även om han i intervjun sa ”nu kan du även sätta radiopratare på ditt visit-kort” var detta inte någon debut för mig. 😉

Plus 50 min kan nu läggas till tidigare radiotid

Jag har pratat i radio flera gånger förut – både om spa i P1-programmet ”Nordegren & Epstein” och med Pär Fontander i programmet Magasin 4, i samband med att min bok ”Kryssa inte utan mig” kom ut (nu slutsåld för dig som blir köpsugen). Verkligen kul båda gångerna!

Då fick jag dock inte närmelsevis så mycket tid till förfogande eller möjlighet att bre ut texten som denna gång, sååå underbart att få prata klart och berätta. 🙂

Om du är nyfiken på inspelningen där jag i nära på en timme pratar om mitt jobb, företagande, spa och inte minst kryssningar, fartyg och öar i Karibien så kan du höra det här!

4 kommentarer på “50 minuter ”radiotid” för SeaFun!

  1. Du är verkligen en underhållande person Heidi och jag hoppas få en anledning att ringa dig igen framöver – och hör se’n?

    1. Åh tack för dem varma orden Bernt! Det var riktigt roligt att få prata i din radiokanal och berätta om allt som jag gör. Tack för att jag fick ”ta plats” 🙂 och välkommen åter att höra av dig! Vi får köra en ”livegrej” nästa gång jag är i Karibien, eller hur?! 😉

    1. Söta! Tack snälla Petra, och vad kul att du vill ägna 50 minuter åt att lyssna på mitt prat 🙂 kram.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier