Spa_getaway

Gillar man spa är det lätt att frestas när man semestrar till havs. Man har tiden, man vill skämma bort sig och kryssningsfartygens tjusiga spaavdelningar lockar med både det ena och det andra.

När jag var på Norwegian Getaway (Norwegian Cruise Lines nyaste kryssningsfartyg) prövade jag en ansiktsbehandling i deras Mandara Spa som det heter. De arbetar med flera olika märken ombord, detta var en La Thérapie-behandling. Betyg: behandlingen var helt ljuvlig – jag njöt verkligen!

Vill du läsa lite mer om märket kan du göra det på mina andra sajt som bara handlar om spa; Spabanken.se. Ansiktsbehandlingens syfte var i alla fall föryngrande, att minska linjer och rynkor. Men även om en behandling har ett primärt syfte måste det alltid gå hand i hand med avkoppling och njutning tycker jag.

Min terapeut Hendrina hade suverän teknik och sköna grepp, en konstform inom spa. Jag älskar till exempel när terapeuten inkluderar djuprengöringen i den njutningsfyllda delen av behandlingen och inte bara skyndar igenom momentet med ovarsamma händer. Denna behandling var ren ansiktsterapi!

Är man inställd på hälsa och avkoppling och är ombord på Norwegian Getaway får man heller inte missa deras saltrum. Det ligger inne i bad- och bastuavdelningen (dit man måste betala entré för att få komma in) men det är jättefint och det enda saltrummet till havs än så länge. Dessutom är utsikten mot havet fantastisk.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier