Birkas forna personal bjuder in till kryssning

Saknaden efter fartyget Birka är svår hos de flesta av hennes inbitna stammisar. Vi fiskar för fullt efter vilket öde som väntar Birka men har ännu inga klara svar. Vad vi dock har hittat är ett erbjudande som riktar sig just till alla i Birkas medlemsklubb!

Flera ur Birkas forna personal, de som alltså jobbade ombord på Birka Stockholm som hon ju faktiskt hette på slutet (om man nu ska ta med både ”för- och efternamn” 😉 ) jobbar nu på M/S Eckerö. Detta fartyg som går mellan Grisslehamn och Eckerö på Åland, ägs ju av samma moderbolag som Birka, det vill säga Eckerö Linjen.

Nu hälsar Birkas tidigare personal att de gärna träffar dig igen! De ger dig därför ett erbjudande från Eckerö Linjen så att du kan komma ombord. Du får en gratis dagskryssning med M/S Eckerö, och det är ju inte fy skam för den som saknar lite havsbris och vågskvalp! Och inte nog med det, du får ta med dig fyra kompisar och kan lägga till fri anslutningsbuss (uppehåll dock till 17/6) för att kunna ta dig till Grisslehamn varifrån fartyget avgår.

Giltighetstid och bokningskod

Kryssningen över till Åland med M/S Eckerö tar två timmar enkel väg. Avgång sker kl 10 eller kl 15. Efter att fartyget legat i Eckerös hamn i 30 minuter vänder det åter till Grisslehamn. Man får alltså inte gå iland vilket gör att man tyvärr inte är berättigad till att shoppa taxfree. Man är tillbaka i Grisslehamn igen kl 14.30 eller 19.30 beroende på vilken avgång man valt.

Läs mer om vad som är öppet och inte ombord, och vilka åtgärder man tagit på M/S Eckerö för att minska smittspridningen. Du hittar allt på denna sida som rör coronaviruset.

Anslutningsbussar går från flera orter i Mälardalen, till exempel Gävle, Västerås, Eskilstuna, Stockholm och Uppsala. Tar man egen bil kan den parkeras i hamnterminalen under kryssningen. Erbjudandet är giltigt till och med 30 juni 2021 och den kod som ska uppges då du bokar är BCEL20.  

2 kommentarer på “Birkas forna personal bjuder in till kryssning

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier