Black Friday-spaning; spara 5000 kronor med Royal Caribbean

Skepp O’hoy! Jag har ett Black Friday-erbjudande i sikte!

Tycka vad man tycka vill om fenomenet ”Black Friday”, men vem vill inte spara pengar och det KAN vara ett ypperligt tillfälle att boka den där resan du så länge drömt om!

Man bör vara prismedveten dock och se till att man vet vad man köper, men som sagt – med lite bra grundkoll kan det finnas tusenlappar att spara in.

Crown & Anchor-medlemmar har förtur

Säkert har alla rederier sina erbjudanden, men jag vet i alla fall att Royal Caribbean International kör igång sin ”Black Friday Sale” redan idag den 23 november för sina Crown & Anchor-medlemmar (härligt när man har någon fördel av de där medlemskapen eller hur?). Sedan är black Friday Sale öppen för alla från och med imorgon, 24 november.

Vill ni veta mer om detta hänvisar jag er med glädje till Seafuns samarbetspartner Go Cruising som kan hjälpa er att hitta fram till den kryssning som passar er. Kampanjen gäller fram till den 30 november och hur mycket man sparar beror på bokad hyttkategori och kryssningens längd.

Hittar jag fler erbjudanden ska jag självklart tipsa er om dem, så håll koll på sajten för det dyker upp nyheter och tips hela tiden. Att följa Seafuns instagram är ett annat tips, länkar dyker också upp på Facebook-sidan och på YouTube kan ni se videos från ”Seafun TV”!

Hoppas ni får en fin fortsättning på veckan!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier