Boka mina handplockade insider-tips med SeaFun Travel

Idag kan jag äntligen dela en stor nyhet med er, att det från och med nu även går att boka kryssningar via SeaFun – tjänsten SeaFun Travel har fötts!

Man skulle kunna säga att jag gått och blivit med resebyrå! Sanningen är dock att jag ingått ett partnerskap med sajten Kryssningar.se som är en del av Go Travel Group. Jag kommer fungera som reserådgivare och ge rekommendationer utifrån mina egna erfarenheter, något som varit efterfrågat.  

Handplockade tips

Hur kommer detta fungera i praktiken? Dels kommer ni kunna hitta länkar på seafun.se där ni direkt kan boka de kryssningar jag själv varit på och skriver om. Det kan vara alltifrån en specifik kryssning, ett fartyg, en rutt eller liknande. Dels har jag en tanke om att jag – i mån av tid – ska handplocka kryssningar som jag vill uppmärksamma för att jag ser dem som extra intressanta.

Jag kommer skriva särskilda inlägg då för dessa tips här på sajten och berätta varför jag lyfter en viss kryssning. Jag kan också lägga mina tips i stories på mitt instagram-konto, så följ mig gärna där också.

Få russinen i kakan – gratis

Jag är superglad att detta äntligen blir av för jag har länge känt att jag ofta sitter på information jag vill dela med mig av, som när ett rederi plötsligt tokdroppar ett pris eller jag ser en avgång med fantastisk rutt eller liknande. Nu kommer ni kunna ta del av min expertis och boka tipsen direkt där ni hittar dem.

Länkarna kommer att vara så kallade affiliatelänkar. Du som kund betalar inte något extra för denna service. Om du bokar och jag får en liten slant för mitt jobb, kommer det istället från researrangören. Tack vare att det går genom en väl etablerad resebyrå (med all den trygghet det innebär) kommer du ha det bästa av två världar!

Jag hoppas du tycker detta låter lika spännande som jag gör och att du vill testa att boka via SeaFun Travel! Och känner du någon du tycker borde få ta del av denna nyhet, bara dela inlägget med dem också. 🙂

Ps. Om du vill boka genom systerföretaget GoCruising.se kan du istället uppge koden ”Seafun” för att få en liten extra överraskning! 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier