Bondbrud blir jag aldrig, men nu är jag badbrud!

Allt om Resor

Har man sett…är hon inte bekant…? Jamen, det är ju…JAG på omslaget till senaste numret av Allt Om Resor! 😉

Vem hade trott att man skulle få uppleva detta (igen faktiskt, jag har varit ”covergirl” en gång tidigare) på ”äldre dar”…?!  Det var inte mycket att fundera på när de frågade, jag sa självklart ja och nu är jag där – i hyllan på varenda kiosk och matvarubutik i hela landet. Som badbrud!

Bilden är tagen under en av alla kryssningar i Karibien; på ön Jost van Dyke och stranden White bay beach. Hit kryssar bara mindre fartyg som exempelvis SeaDream Yacht Club som var det lyxrederi vi kryssade med då denna bild togs.

Kryssa är egentligen fel; SeaDream har två yachter och deras slogan lyder ”it’s yachting, not cruising”. Men oavsett vad man kallar det; en drömresa var det som vi varmt rekommenderar.

Om ni någon gång tar er till just denna strand där bilden togs (av min käre man Kristofer som dessutom friade på denna resa!) så får ni inte missa omtalade Soggy Dollar Bar. Hit hasar man barfota i sanden och beställer till exempel romdrinken Pain Killer. Hade man några som helst bekymmer innan är de som bortblåsta när drinken är uppdrucken.

ps. Om ni lyckas slita er från omslagsbilden finns det även ett par sidors läsning av undertecknad inuti tidningen… 😉

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier