Champagne, jordgubbar och lyxhytt!

IMG_8323_2y

Det första vi gjorde när vi kom ombord på Birka var att fira premiärkryssningen med champagne och jordgubbar på nya Terrassen! Stämningen var på topp och glada gäster syntes överallt.

Terrassen är verkligen ”det nya hänget” på Birka, vingårdskänslan med vinrankor i taket, den långa baren med  havsutsikt, graffitiväggen med menyn och all grönska och fina gröna textilier på möblerna – tillsammans bidrar det alltihop till en väldigt mysig inbjudande atmosfär! Dessutom har de sparat en av bubbelpoolerna och den stora poolen samt de artificiella solarna, så man kan fortfarande bada och få lite sommarkänsla året om 🙂 .

IMG_7673_1

Nästa stopp var förstås hytten, vi bodde i en av de fina lyxhytterna och det var verkligen skönt med det extra utrymmet eftersom vi hade våra två barn med oss samt en barnvagn. Den stora resväskan stuvade vi praktiskt in under den stora dubbelsängen när vi hade packat upp, och trots att fartyget egentligen ”bara” är byggt för dygnskryssningar fick vi lätt plats med allt i garderober och på hyllor.

Efter denna lilla installering satte vi av för att se oss om, och så småningom – äta middag!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier