Coola miljöer på Celebrity Reflection

_MG_0897_1

Som jag nämnde i förra inlägget har vi tokbokat på oss kryssningar för att ”överleva” hösten och vintern. Kyla och mörker hör inte till mina favoriter så jag måste ha jämna doser värme, sol och glamour för att stå ut tills ljuset återvänder igen :-).

Den andra av våra Karibien-kryssningar, som jag är särskilt glad över, är den vi ska göra med Celebrity Reflection. Det är rederiet Celebrity Cruises nyaste fartyg i den så kallade Solstice-klassen. Jag var ombord förra hösten och kortkryssade vid invigningen så då fick jag mig ett ”smakprov” på upplevelsen. Och det smakade klart mer!

Det som särskilt slog mig – utöver den höga kvaliteten, snygga designen, fina servicen och trevliga stämningen – var att Celebrity verkligen kan detta med att skapa miljöer man känner att man vill vara i. Man har någonstans att ”ta vägen”. Jag ska förklara vad jag menar med det.

Det har hänt, även om det inte varit ofta, att jag haft känslan att jag inte haft just någonstans att ta vägen på ett fartyg. Man vill lämna hytten, ha lite folk omkring sig utan att nödvändigtvis bli störd. Vart går man? På Celebrity Reflection finns gott om ställen, och dessutom är de roliga, inbjudande och mysiga!

miljöer refelction

Ta bara The Hideaway till exempel. Ett helt galet utrymme som faktiskt inte syftar till just någonting speciellt – mer än att man kan ”hänga” här! Känslan har jag tidigare beskrivit lite som trädkojor och här kanske man hänger med sin surfplatta, laptop, mobil, bok…

The Lawn Club med de coola ”alkoverna”, jättestolarna i trä och gräsmattan är också ett toppenområde om man vill vara ute men inte sola. Här kan man spela boccia, ha picknick, lyssna på en konsert…

Ni kommer få veta mer om våra ombordupplevelser längre fram men ett tips är att hålla utkik efter bra priser på detta fartyg, för de finns, och man får mycket upplevelse för pengarna.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier