Coolaste familjesviten med rutschkana

Nyligen var jag med på en specialkryssning för särskilt inbjudna med Symphony of the Seas, världens största kryssningsfartyg. När ett fartyg är nytt och lanseras får man ofta kika in i de olika hyttkategorierna vilket är jättespännande. Bäst var deras nya familjesvit, The Ultimate Family Suite!

Härlig att hänga i – i dubbel bemärkelse – var The Ultimate Family Suite som hade den här hängande stolen mitt i vardagsrummet! Foto: Elaine de Thonel D’Orgeix.

Legovägg och hemmabio

Denna familjesvit är helt ny för rederiet och det fanns bara en enda på fartyget. Placeringen är i akterdäck ovanför sportsdeck så att man har utsikt över linbanan, vågsurfingen, sportplanen och minigolfbanan. Jättefint med andra ord.

Utsikten från The Ultimate Family Suite. Foto: Heidi Rovén.

Hytten är på cirka 125 kvm fördelat på två etage och en stor balkong med en klätteranordning för barnen, bord och stolar samt en jacuzzi.

Annorlunda terrass-balkong! Foto: Heidi Rovén.

Invändigt ska det finnas 8 bäddplatser även om jag bara kunde räkna till sex sängar, kanske soffan var bäddbar också. För barnen fanns olika spel, en legovägg, en öppning i en av dörrarna så att man kunde krypa genom fast dörren var stängd, små vadderade ”kryp-in” under trappan, en 85 tums tv samt filmbibliotek (streamingservicen är inkluderad) plus videospel.

Tittut! Dörren till barnens rum har ett hål längs ner – perfekt för bus! Foto: Heidi Rovén.
Ett av badrummen i The Ultimate Family Suite. Foto: Heidi Rovén.
Mitt i hytten står ett spelbord!

Rutscha ner till frukosten

Bäst var ändå rutschkanan. Jepp! En rutschkana inne i hytten! Den börjar i barnens rum där man kan krypa in i en tub som sedan öppnar upp samtidigt som den vrider sig ner i en snabb skruv så att man landar i vardagsrummet.

Tjohooo – rutschkanana gick snabbt – jag vet för jag prövade 😉
Jag älskar idén med att sätta in en rutschkana mellan etagen i hytten!

Det hade ju varit obetalbart att få se barnens min när man öppnade dörren till en sådan hytt – och jag skulle boka en sådan familjesvit direkt, om jag kunde. För det var just det där med betalningen. Någon nämnde ett prisexempel; 83 000 USD för en vecka över jul. Det är nästan 700 000 kronor! Fast tydligen lär priserna starta på ynka 350 000 kronor i lågsäsong. Som hittat. 😉

Inte är det billigt men varför skulle den vara det? Den är one-of-a-kind på de sju haven och lär bli fullbokad oavsett pris om ni frågar mig. 🙂

En kommentar på “Coolaste familjesviten med rutschkana

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier