Cruize från Ilse Jacobsen

cruize kollektionen

Just nu är jag helt tokinne på märket Ilse Jacobsen! Ilse Jacobsen är en dansk designer, känd över hela världen för sin elegant avslappnade stil. Hon är född, uppvuxen och fortfarande bosatt i orten Hornbaek i Danmark där hon också nyligen öppnat ett litet spa, eller Kurbadet som det heter. Jag har skrivit lite om det på min andra blogg Spabanken.

Eftersom jag även skriver mycket om spa och relaterade ämnen som kroppsvård, var jag förra veckan inbjuden till en pressträff där Ilse själv skulle närvara och presentera sin nya spaserie. Tyvärr hade jag den maximala oturen att bli sjuk så jag missade tillfället att träffa henne, vilket grämer mig enormt. Lyckligtvis är planen att jag i maj ska åka till just Danmark och Hornbaek för att kika på detta kurbad, något jag ser mycket fram emot!

Men varför skriver jag nu om allt det här på SeaFun som ju ska handla om kryssningar? Jo, för att Ilse har en kollektion som heter just Cruize…och är det något man vill packa till kryssningssemestern vid sidan av sina aftonklänningar, så är det just lediga, snygga  men samtidigt praktiska plagg för dagsbruk.

Här ovan ser ni några bilder på hur Cruize-kollektionen ser ut, visst blir man sugen på sommar och hav? 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier