1512784_10151962960488406_1054130801_n

Förra året lanserade Holland America Line att de skulle ta den amerikanska tv-showen Dancing with the Stars ombord på sina fartyg. Jag har inte sett programmet men tänker mig att det är ungefär som Let’s Dance som visats i Sverige.

På ett antal temakryssningar finns stjärnorna från tv-programmet med ombord, men alla Holland America Lines kryssningar har ett Dancing with the Stars-program. Det innebär att man har möjlighet att ta gratis danslektioner som bygger på tv-showen samt vara med och tävla i Dancing with the Stars-At Sea-tävlingen. Varje kryssning har en avslutande dansshow ombord med de professionella dansarna där vinnaren får möjlighet att vara med på en 7-dagars kryssning i Karibien för två personer där 15 finalister möts och tävlar om den slutliga trofén.

När vi kryssade med Westerdam nu i november/december förra året tyckte jag det var dags att testa det här konceptet. Att stå på scen var inget jag siktade på men jag prövade i alla fall en av dansklasserna; en snabbkurs i samba.

_MG_0785_1

Jag hör inte till dem som brukar trampa min danspartner på fötterna men det var ändå inte helt självklart att hänga med! Danslärarna (samma dansare som uppträdde ombord på kvällarna) var duktiga och jag lärde mig mycket, men stegen och turerna fortskred ganska snabbt och på slutet måste jag erkänna att jag kände mig lite bortkollrad! Gubben jag dansade med tyckte nog alltså inte att jag var någon stjärna, men kul hade vi i alla fall! 🙂

Känner du dig sugen på konceptet kommer här datumen för årets temakryssningar då stjärnorna från Dancing with the stars är med (på hemsidan nämns namn som Kym Johnson, Tristan MacManus, Sabrina Bryan och Carson Kressley):

  • 14 juni eller 21 juni med ms Zuiderdam, 7-dagars kryssning från Vancouver
  • 26 juli eller 2 augusti med ms Westerdam, 7-dagars kryssning från Seattle
  • 29 november med ms Westerdam, 7-dagars kryssning i östra Karibien
  • 6 december med  ms Westerdam (2014 Champions Cruise), 7-dagars kryssning i östra Karibien

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier