Artikel i Expressen av SeaFuns redaktör Heidi Rovén, om norrskensjakt i Nordnorge.

Ni som följer SeaFun-bloggen vet att vi varit uppe i Nordnorge nyligen för att jaga norrsken med Hurtigruten. Främsta anledningen till att vi åkte var att Nordnorge placerat sig som topp 5 på Lonely Planets lista över de bästa resmålen 2015, vilket jag skrev en artikel om för Expressen.

Idag kom artikeln ut med stora bilder på norrsken och min berättelse  om vår upplevelse. Jag fick inte plats att beskriva allt jag ville men hoppas jag får fler möjligheter till det längre fram i andra artiklar.

Hoppas ni som är kryssnings- och naturintresserade ska känna er lockade efter att ha läst artikeln (gissar att den kommer på nätet så småningom); för det var min mening när jag skrev den och det var ett häftigt äventyr som jag inte vill vara utan.

Trevlig helg på er alla där ute! Snart kryssar vi igen…

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier