Drömmen om att korsa Atlanten

IMG_20151113_114840

Ännu en av mina kryssningsartiklar har nått ut i tidningsställen 🙂 . Denna gång är det M-Magasin ni får köpa om ni vill läsa om vår lyckade färd över Atlanten med det eleganta fartyget Queen Mary 2, faktiskt världens enda Atlantkryssare!

Rederiet Cunard firar 175 år som rederi i år. 1939 gick de samman med Titanic-rederiet White Star Line, men de tog inte med sig mer än elegansen och den goda servicen (white star service är fortfarande ett begrepp inom flottan). Med det menar jag att fartyget Queen Mary 2 (oftast bara kallad ”QM2”) är helt olik Titanic…QM2 är specialbyggd för att klara höga vågor och det tuffa väder som kan råda på Atlanten.

IMG_20151113_114921_edited-1

Inget vi fick uppleva dock, vi hade spegelblankt hav hela vägen – helt otroligt. Hela upplevelsen var väldigt fin och jag rekommenderar den varmt åt alla globetrotters som vill bocka av detta på sin bucket-list; att korsa Atlanten!

Läs mer om det här på sajten – och i tidningen. Och bläddrar ni vidare till reportaget med 10 frågor kan jag avslöja att det är jag både på casinobilden, som äter och som spelar shuffleboard!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier