DSC_0006_1

Åh det här är helt underbart! Jag har en spahytt reserverad till mig på det helt splittnya fartyget Celebrity Reflection som ska visas nu i oktober! Den som inte är kryssningsbiten kanske inte förstår min euforiska känsla men tänk er ett supersnyggt hotell i flytande form, helt nytt med ett läckert rum som dessutom är helt spainriktat!

DSC_0026_1

Jag har faktiskt bott i en spahytt förut, då ombord på Costa Pacifica vilket också var kanon. Ombord på Celebrity Reflection (rederiet Celebrity Cruises är dessutom en favorit, allt är så snyggt och läckert, särskilt denna fartygsklass som heter Solstice) har man som boende i en spahytt bland annat följande förmåner:

*I hytten har du en härlig morgonrock att svepa in dig i, särskilda bad- och hygienprodukter och sängarna är bäddade med lakan av egyptiskt bomull…

*Vatten och te serveras dagligen till hytten.

*Ett av mina numera favoritbadföretag finns också med; Hans Grohe har levererat duschpanelen till hytten.

*Sen finns lite kul saker som ”ångfri” spegel, alltså den ska inte imma igen när man duschat (vilket ju underlättar den efterföljande sminkproceduren när man har bråttom ut på kvällen för att ta del av allt kul som händer ombord )

*Man får välja kudde från särskild ”kuddmeny”, tofflor ingår och mycket mer…

Inte minst har man fri tillgång till deras spaområde Persian Garden and Relaxation Room.

Hytten städas två gånger dagligen vilket faktiskt brukar vara standard på en kryssning. Roomservicen är fri dygnet runt (mat, inte dryck, men allt som finns på menyn som du är sugen på ingår och utbudet är ännu större i en aqua class hytt).

Jag har kryssat med Solstice-klassen förut, just på det fartyg som heter Solstice när hon bara var 6 veckor ”gammal”! Men en sak jag aldrig testat är specialrestaurangen Blu. Nu får jag det. Man måste nämligen bo i en spahytt för att ha tillgång till den. Där serveras extra ren och fräsch mat och designen är superläcker!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier