En kryssning med The Nation of Why Not

RCI_QN_Money_comp

Den här veckan har det verkligen varit full fart, därför har jag inte hunnit uppdatera er på vad för spännande event som händer i helgen! Nu ökar tempot ytterligare; imorgon åker SeaFun till Southampton för att närvara vid invigningen av Royal Caribbean Internationals nya fartyg Quantum of the Seas!

Att vara med på en fartygsinvigning är alltid något speciellt. Det är vansinnigt kul, spännande och intensivt – allt ska upplevas och testas på ofta två ynka dagar då fartyget gör en så kallad ”cruise to nowhere” för särskilt inbjudna.

Att vara med om en Royal Caribbean-invigningen är extra kul, rederiet som kallar sig The Nation Of Why Not har alltid de häftigaste aktiviteterna och de roligaste innovationerna. De är verkligen föregångare i branschen!

Vi kommer uppdatera bloggen och nyhetsflödet så ofta vi bara hinner under helgen, men håll också koll på twitter. Vill du följa oss så hittar du oss som @SeaFunSE. Gäller det spa kan det komma att hamna på instagram eller twitter under @Spabanken.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier