En vinterträdgård som badar i ljus

Nya Terrassen
Nya Terrassen by Birka. Bild: Birka.

Den 29 januari hade Birka premiär på sin nyrenoverade terrass. Det är det tidigare sol- och pooldäcket som fått ny design och stil. Ytan beskrivs som en 875 kvm stor vinterträdgård i svensk vingårdsstil med inslag av Medelhav. Jag har skrivit om detta förut och nästa vecka ska jag själv ta mig dit för en titt.

Förhoppningsvis har de då fått bukt med barnsjukdomarna som råder. Ja, lite skvaller har nått mig av andra som varit ombord. Enligt dem läckte poolen tydligen. Vattnet sjönk hela tiden undan men ingen visste vart det tog vägen (!).

Ett annat litet missöde var att det inte hade gått att dimma ljuset så kvällsdiscot hade fått ske i full belysning :-). Inget för blyga alltså.

Bortsett från det hade allt varit bra och jag hoppas Birka har fått bukt med problemen. Det ser i alla fall riktigt fint ut på skisserna jag sett men självklart måste ju allt fungera också för att upplevelsen ska bli riktigt bra.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier