ncl-getaway-spice-h2o

Norwegian Cuise Line samarbetar med Nickelodeon, en tv-kanal som inte är känd av alla i Sverige men som har tecknade filmer för barn med figurer om Svampbob Fyrkant, Patrik Sjöstjärna och Dora The Explorer.

På Norwegian Getaway tycker jag de har varit extra aktiva vilket har varit skoj för Isac. Förutom barnklubben som är indelad i olika åldersgrupper och ordnar massor av roliga aktiviteter för barnen ordnar de fototillfällen med figurerna, pyjamasparty, sagostunder, dans med mera.

Det finns också ett särskilt team med Nickelodeon-ledare som ordnar lekar och aktiviteter för hela familjen, utanför barnklubben. Vi var med på flera av dessa event, bland annat en pysselstund då barnen fick en tygkasse med bilder att fylla i med färgfasta textilpennor och ett familjeparty på däck.

Spice H20 är vanligtvis ett område bara för vuxna med solstolar, bubbelpooler, bar och en jätteskärm där de kan visa allt från filmer till sportsändningar. Nu var det öppet för alla och ytorna användes till olika lekar medan en DJ spelade poppig musik.

Eftersom detta verkligen var Isacs tid hade jag klätt mig i sportkläder – både för att lättare kunna springa runt och busa med honom men också för att ta tillfället i akt att röra lite på mig. Faktum är att jag hoppade och studsade så mycket att en ung lekledare kom fram och undrade hur gammal jag var egentligen och gav mig en komplimang: ”vad du än gör, fortsätt göra det, du ser toppen ut!”. Sådant hör man ju inte varje dag så det var bara att tacka och suga åt sig!

Vi kastade ringar på pinnar, bönpåsar i hål, fäktades med ballongsvärd och dansade. För varje aktivitet fick man en lott och då och då avstannade musiken för en dragning. Vi hade slängt i massvis med lotter, aktiva som vi var, så självklart drogs ett av våra nummer och Isac vann en t-shirt! Det var en lyckad och rolig stund för hela familjen som vi verkligen gillade.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier