1437058073_low
Ultimate Abyss, tre häftiga vattenrutschbanor över Central park, är en av nyheterna på Harmony of the Seas. Foto: RCCL.

En häftig fartygslansering som sker i vår (närmare bestämt i maj 2016) är när Harmony of the Seas kommer. Detta är det tredje fartyget i Royal Caribbean Internationals Oasis-klass och självklart blir det ännu mer WOW ombord än på de tidigare.

Oasis of the Seas, Allure of the Seas och nu Harmony of the Seas är världens största kryssningsfartyg. Alltså får det plats en del ombord; både människor och upplevelser. Här på sajten finns mängder av inlägg om de tidigare fartygen, det är bara att söka och läsa! SeaFun har kryssat flera gånger med dem och vi älskar det!

Före Harmony of the Seas kom först Quantum of the Seas och sedan Anthem of the Seas, båda tillhör en helt ny fartygsklass med sina egna häftiga attraktioner och upplevelser. Harmony of the Seas verkar kombinera det bästa av två världar, som exempelvis Aqua Theatre, zipline, the Boardwalk och mycket mer från Oasis-klassen samt robotbartendrarna i Bionic Bar, supersnabbt internet och nya restaurangkoncept som The Wonderland som kom med Quantum-klassen.

Det är helt otroligt att man kan uppleva allt detta till havs på ett fartyg! För att få ett smakprov, kika på denna film om Harmony här nedan som presenterar aktiviteter och upplevelser. Titta och känn hur det pirrar i hela kroppen, visst vill man bara ombord?! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier