Från Miami på land till Miami till havs

elements

I går kväll landade vi äntligen i Miami! Första natten har vi spenderat på ett flygplatsnära hotell som heter Element Miami International Airport. Inget märkvärdigt men rummet är stort och fräscht med pentry plus att hotellet har gratis shuttleservice till/från flygplatsen och till många restauranger i området. Det finns även pool och en lobby med frukostbuffé som tyvärr var lite väl sockerstinn för min smak, men – detta är ju USA så vad kan man förvänta sig. 🙂 ?

Snart checkar vi ut och tar en taxi till hamnen där vi ska checka in på vårt första flytande hotell, Norwegian Getaway, som blir vårt hem den närmaste veckan. Norwegian Getaway är ett av rederiet Norwegian Cruise Lines nyaste fartyg och det största som har Miami som hemmahamn året om. Fartyget har även Miami som tema ombord vilket vi kommer berätta mer om längre fram.

Just nu hoppas jag vädret tar sig för här i Miami är det mulet. Vi kommer under veckan besöka öar som St Maarten, St Thomas och Bahamas där vi brukar få det varmt och soligt. Vi hoppas vi även har tur med vädret denna gång!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier