Förboka bord, utflykter och spa

19671

Vi har nu fått våra kryssningsdokument och checkat in online med våra bokningsuppgifter. Cunard har något de kallar ”Voyage Personaliser” där man kan förboka allt från spabehandlingar till utflykter, välja när man vill äta och till och med vilket slags bord man vill ha (del vid stort bord för 8, 6 eller 4 eller ett litet för bara 2 personer).

Ett stopp på vår kryssning som jag inte hade läst om någonstans tidigare var Ravenna varifrån man tydligen kan göra en utflykt och besöka San Marino. Vi tycker detta låter trevligt, kanske kommer vi boka det!

19601

För att återgå till maten, så kunde jag nu också se vilken restaurang vi är inbokade på, The Britannia Restaurant. Här är vi välkomna att äta inte bara kvällstid, utan även vid frukost och lunch. Önskar vi variera oss finns andra alternativ också.

Man får ”sin” huvudrestaurang tilldelad beroende på vilken slags hytt man bor i. Bor man i en finare hytt och svit äter man kanske i Princess Grill eller Queens Grill, som bara är tillgängliga för svitgäster. Någon kanske stör sig på restriktionen men jag tycker det är spännande, och rättvist, att den som betalat för en svit får något extra även utanför hytten. Och jag tvivlar inte på att även vi får en utomordentligt bra matupplevelse i vår restaurang. Maten och middagarna på en kryssning brukar vara en av höjdpunkterna under dagen.

Det finns även en buffetrestaurang, café, pub och grill vid poolen. I balsalen serveras det afternoon tea på eftermiddagarna, något vi självklart måste prova! Är vädret fint serveras även te från små vagnar ute på däck. Visst låter det underbart flott och tjusigt?!

Riktigt nyfiken är jag också på restaurangen The Verandah. Det här är en extra fin, formell restaurang med inspiration av det bästa från det franska köket. En extra avgift tas ut om man vill äta här men eftersom det är signifikant för rederiet måste vi självklart prova detta en kväll.

Behöver jag tillägga att jag längtar? 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier