Galna erbjudanden just nu!

RCI_QNLifestyle_Main_Pool_&_H20Zone-08
Royal Caribbean har kryssningar nu där man endast betalar skatt och hamnavgift för barnen. Foto: RCCL.

Kryssningssugen? Grattis. Just nu finns det fynd att göra, både på nära och långt håll.

Hela september erbjuder Viking Line buss, dagskryssning med Rosella, kaffe och mazarin för…noll kronor! Avresan sker från Kapellskär dit man kan ta bussen som alltså ingår, både till och från båten.

Birka Cruises satsar på dans på onsdagar. Då spelar deras sjumannaband Birka tribute band hits från 50-, 60- och 70-talen. Är man medlem får man möjlighet att boka Seaview Komfort-hytt, dansa och njuta av en 3-rätters kryssningsmeny i restaurang Compagniet från 295 kronor per person. Medlemsskapet är gratis och man anmäler sig enkelt på hemsidan.

Även Tallink Silja har extra förmånliga erbjudanden för sina medlemmar; man kan använda tidigare intjänade poäng och bara lägga till några hundralappar för kryssningar till Tallinn, Helsingfors, Åbo och Riga. Ombord utlovas bra rabatter samt att medlemmar tjänar 1,5 gånger sina bonuspoäng när man använder kortet vid shopping och köp. Även här går det lätt att bli medlem på hemsidan och det är gratis.

Researrangören Cruise Market gick nyligen ut med erbjudande om rabatter vid kryssningar med Royal Caribbean International, ett perfekt alternativ för barnfamiljer. Upp till 40 procents rabatt på kryssningar i Medelhavet och (nästan) gratis för barn (skatter o hamnavgifter tillkommer).

MSC1317693_middag på däck par
Kryssa med MSC Cruises och få middagsvinet på köpet! Foto: MSC Cruises.

Wondercruises har också en Royal Caribbean-kampanj just nu för det nya fartyget Harmony of the Seas (kommer i vår). Antingen kryssar barn gratis (man betalar bara skatter och avgifter för dem) i lågsäsong, eller så erbjuds alla barn 50 procents rabatt på kryssningspriset under högsäsong. Vid bokning före 30 september får man dessutom en balkonghytt för priset av en utsideshytt!

I Globetrotters senaste nyhetsbrev kunde man läsa att MSC Cruises har två fartyg i Karibien i vinter och om man bokar en kryssning med MSC Divina nu så ingår ett vinpaket på köpet. Det innebär 7 flaskor vin till maten under kryssningen utan extra kostnad! Priset för en av MSC Cruises Karibien-kryssningar startar på 3700 kronor för en vecka.

SeaFun på Sociala medier