brilliance_fitnesscenter_2
Foto: Royal Caribbean.

Snart är jag klar med min packning. Imorgon flyger jag nämligen till Venedig (underbara stad, ti amo!), där jag startar min Medelhavs-kryssning med Brilliance of the Seas. Inte alls så dumt så här när regnet verkar ha tagit Stockholm i besittning.

Jag älskar att kryssa. Men, det finns en fara. Och det är att jag kommer att föräta mig på allt gott ombord. Så jag har lagt upp en Atkins-strategi, plus att jag hoppas kunna ha ett möte med fartygets PT redan första dagen för att få hjälp med ett träningsprogram ombord som ska hålla mig i form.

Faktum är att fartygens gym ofta är grymma! Välutrustade, fräscha och med bra personal. Och hur tråkigt kan det vara att träna när man till exempel står med hela Venedigs inlopp framför trampmaskinen och ser Markusplatsen glida förbi…inte så särskilt.

Självklart finns också spa. Oavsett rederi brukar det alltid vara Elemis-span som gäller ombord. Jag hoppas kunna testa någon ny behandling. Ja, jag skriver hoppas, för det brukar vara så populärt att det kan vara svårt att få en tid.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier