Happy Valentine’s Day!

_MG_4827

SeaFun önskar Happy Valentines på Alla hjärtans dag med rosa champagnetryfflar från Cunard och en tipslista på de tre mest romantiska kryssningarna vi har gjort:

1, Karibienkryssning med SeaDream Yacht Club. Slår allt. Servicen, dagliga presenter till hytten, atmosfären, gourmetmaten för att inte tala om deras caviar & champagnesplash (på en surfbräda som får guppa i det turkosblå vattnet medan de dukar upp äkta rysk caviar och champagne på den!). Att min man till och med friade till mig ombord på det mest romantiska sätt säger väl om inte annat en hel del om vilken stämning man kommer i ombord!

2, Medelhavskryssning med Queen Elizabeth, Cunard. Flott, vuxen stämning med det bästa av allt. Väldigt bra service och klassig nivå. Afternoon tea i The Queens Room fick mig att känna mig som en kändis, för att inte tala om balkvällen då jag fick klä upp mig i långklänning. De vackra rosa champagnetryfflarna på bilden ovan serverades för övrigt i teaterlogen vi hyrde en kväll för privat bruk med champagne och allt. En toppenupplevelse!

3, Royal Princess, Princess Cruises är också ett bra val för par som letar efter en romantisk kryssning. Spat är ett av de bästa jag varit på till havs, deras privata relax- och solavdelning utomhus; The Sanctuary, är precis sådant man letar efter som förälskat par när man vill dra sig undan. Lägg därtill utbud som världens största bageri till havs (utan extra kostnad), den inglasade The SeaWalk som får det att kittla ännu mer (än bara av förälskelsen) i maggropen samt läckra Ocean Terrace Seafood Bar och du har allt du behöver för en lyckad resa på tu man hand i romantiskt skimmer!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier