Har du besökt 678 Ocean Place?

IMG_0745_1
Norwegian Getaway, 678 Ocean Place. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Just nu är jag ju inne på att berätta om fartyget Norwegian Getaway som vi kryssade med i vintras. Jag hann inte med så många blogginlägg då och nu när det börjar bli höst och alltfler börjar titta på en kryssning i Karibien tyckte jag det passade bra att ta upp ämnet igen 🙂 .

Idag tänkte jag ta upp ”adressen” 678 Ocean Place. Detta område ligger mitt i fartyget och är byggt som ett stort atrium med flera öppna våningar. I mitten hänger en maffig kristallkrona och på de olika våningarna finner man barer, restauranger och underhållning av olika slag.

Här finns exempelvis Headliners Comedy Club och den franska restaurangen Le Bistro på däck 6, casinot på däck 7 (som vi ofta undviker eller skyndar raskt igenom eftersom det är tillåtet att röka här 🙁 ). På däck 8 hittar man Ice Bar, Sugarcane Mojito Bar och Raw Bar plus matställena Wasabi och Ocean Blue by Geoffrey Zakarian. Med andra ord så vimlar det verkligen av smakupplevelser i både fast och flytande form!

IMG_1142_1
En cosmopolitan är aldrig fel! Foto: K. Scheiderbauer.

Jag tycker alla kryssningsfartyg behöver ett sådant här lite mer öppet ställe för att inte kännas för instängt. Det är trevligt att promenera runt, titta på folk och slå sig ner en stund i en bar. Det ger puls och valmöjligheter och känns faktiskt som en ”night out”.

Så missa inte att testa några av de spännande ställena runt 678 Ocean Place om du skulle vara ombord på Norwegian Cruise Lines fartyg Norwegian Getaway, systerfartyget Norwegian Breakaway eller splittnya Norwegian Escape (som lanseras i helgen!)!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier