nclGtwyIllusionariumLobbyEntrySmall

I helgen var jag på nya fartyget Norwegian Getaway. Fantastiskt, på alla sätt och vis. Inte minst för utbudet av underhållning.

Den stora nyheten ombord var The Illusionarium, en kombination av restaurang och show ungefär som på föregångarna Norwegian Epic och Norwegian Breakaway där de har cirkus och djungel som tema. På Norwegian Getaway hade de skapat en kombination av skådespel och magishow där trollkarlar, illusionister och mentalister turades om att förbluffa publiken med sina tricks, samtidigt som en trerättersmiddag serverades.

En annan nyhet var The Grammy Experience som är både en utställning av kända artisters dräkter (Whitney Housten, The Jackson Brothers mfl) och en konsertlokal där tidigare grammyvinnare och nominerade uppträdde live. Just nu är det flöjtisten Nestor Torres som spelar.

playing-low

Howl at the Moon är en annan fartfylld musikshow med duellerande pianister som tar andan ur sina åhörare! Därtill spelar olika band både i atriumet, restaurangen Tropicana Room med flera ställen. Och som inte det var nog finns två Broadwayshower att se ombord utan att det kostar något extra alls (den enda av de ovan nämnda som kostar är Illusionarium; 29,99 USD per person).

Jag såg båda Broadwayshowerna; Legally Blond om den rosaälskande Elle Woods som för att vinna tillbaka sin pojkvän söker in på Harvard (i filmen spelade Reese Witherspoon huvudrollen) , och så dansföreställningen Burn The Floor. Båda var jättebra med tajta och proffsiga artister som varken missade ett steg eller en fras, men den jag tveklöst gillade mest var Burn The Floor. Eller föresten, ”gillade” är en underdrift – jag älskade den!

1024x768-entertainment-btf-matador

Det hade bara gått ett par takter så kved de tyska tjejerna bredvid mig när de fick syn på den muskulösa dansaren med uppknäppt skjorta! Snart var hela publiken i extas! Dansnumren var hetare än hetast, luften dallrade, skosulorna smattrade mot golvet och energin fullkomligt pumpade – så roligt hade dansarna själva, det märktes!

Men missuppfatta mig inte – det var inget alls som de barbröstade tveksamma (läs genanta) midnattsshowerna man råkar på ombord hos de italienska rederierna MSC Cruises och Costa Cruises. Nix, här var det elegant och stilfullt, samtidigt som vissa nummer kändes som en erotisk dröm! Dansarna var superproffs, varje move och varje steg satt exakt och sångnumren rev till eller smekte precis som de skulle. All eloge även till koreografen och regissören!

Kommer leva på den där showen länge, så mycket energi fick man av att se den, men skulle väldigt gärna också se den igen :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier