Hitta rätt i kryssningsdjungeln

kryssningsdjungel

Idag fick jag reda på att den här artikeln som bygger på en intervju med mig kommit ut! Tidningen heter Våra Nya Seniorer och bilden på mig är tagen en fin dag till havs under vår Atlantkryssning med Cunard som vi gjorde i somras.

Lite roligt är det…en liknande porträttbild användes nyligen av Allt Om Resor i det nummer där jag berättade om mig själv och mitt arbete i en av deras medarbetarrutor i början av tidningen. Den är populär den där marina looken på bild 😉 !

Tillbaka till seniorartikeln…i den blev jag tillfrågad både om hur man ska välja rätt rederi och fartyg, liksom om priser, fördelar med att kryssa och en hel del annat.

Här kan du läsa hela artikeln om att Hitta rätt i kryssningsdjungeln, om du är nyfiken!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier