_MG_5310_low

Nu tror jag faktiskt att jag är färdig; jag har checkat in online på Allure of the Seas vilket är väldigt bra att göra i förväg (tidsbesparande när man är på plats i terminalen), jag har packat kläder för både svala kvällar (det är ju trots allt maj), lite regn (första dygnet eventuellt i Barcelona) samt sol och värme dagtid ombord och fina middagar kvällstid.

Jag har inte packat lika tjusiga klänningar som jag brukar. Dels går jag lite på känn där (det är ju inte alltid man känner för samma outfits), dels vet jag att vi ska se Aqua Theatre en av kvällarna och då sitter man utomhus vilket kan bli svalt och innebära stänkrisk från poolen (!) . Därför packade jag lite enklare stass denna gång (nåja, finkläder dock men inga paljetter om ni förstår vad jag menar :-)).

Bra skor är a och o liksom kamera och laptop för mig som ju är på jobb ombord. Ett ex av min kryssningsbok är förstås med samt en bunt visitkort eftersom vi (jag är del av en pressgrupp denna gång) kommer träffa en massa representanter från rederiet också.

Pass och pengar förstås samt en massa andra bra-att-ha-saker! 🙂 I dag har det fullkomligen öst ner här hela dagen och är bara runt 6-8 grader så att lämna detta trist försommarväder för Barcelona och Medelhavet nu känns verkligen helrätt! Önskar bara att jag hade kunnat sova längre än till kl 04…snark.

Skriver mer när jag är framme, eller korta uppdateringar via twitter.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier