Jag och Queen Elizabeth

cunard-qe-gangway

Aten mötte oss med strålande sol och värme. Efter en taxifärd på trekvart var vi framme i Piraeus där Queen Elizabeth ståtade som det stiligaste fartyget i hamnen bland flera andra. Ombordstigningen var smidig, vi fick ett varmt välkomnande och snart kunde vi öppna dörren till vår fina balkonghytt, nr 5051.

Det är en hörnhytt så både vår hytt och balkong är lite större. Inredningen är ljus och elegant, men inte nog med det, det första vi möttes av var en stor fruktskål och en halvflaska välkylt, mousserande vin.

cunard-qe-cabin

Alla, oavsett om man är bokad i en insideshytt eller svit, välkomnas på detta sätt hos Cunard. Och mitt intryck så här långt är att det är precis det som Cunard handlar om; detaljerna. Jag återkommer till det längre fram.

Just nu vill jag bara säga att när det några timmar senare var dags för ”sail-away-party” på däck hade vi istället vår egen mysiga stund på vår fina balkong. Vi gjorde oss iordning för kvällen, korkade upp vårt mousserande vin och njöt av att äntligen vara på väg, medan solen bjöd på en vacker nedgång i havet.

cunard-qe-balcony

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier