knock

Vi är inne på vår femte kryssningsdag med Allure of the Seas i Medelhavet. Allt går finfint och vi stortrivs! Vår stateroom attendant är riktigt bra; han heter Brandon och är från Trinidad. Eftersom vi varit där (vilket han var inte så lite imponerad av!) har vi pratat lite reseminnen med honom också 🙂 .

Men alla har inte varit lika hänsynsfulla som Brandon. Barkillen som velat kolla om minibaren behöver fyllas på har kommit två gånger när vi varit i hytten – men inte knackat på någon av gångerna (och har han gjort det så har det varit så svagt att vi inte hört)!

IMG_5918_1
Hytten – en fredad zon.

Helt sonika har han bara öppnat dörren och båda gångerna har vi inte varit fullt påklädda. Senaste gången hade jag faktiskt bara minuten innan stått halvnaken och smort in mig med solkräm men precis hunnit få på mig kläder, dock inte Kristofer.

När jag förklarade för killen att vi inte var varken klara eller klädda, och sa att han ju kunde knacka, så ursäktade han sig inte, han stängde inte ens dörren utan fortsatte stå där med dörren öppen!

Hans chef har blivit meddelad att i hytten vill vi kunna slappna av utan att behöva oroa oss för att någon stövlar in när som helst, hur som helst. Självklart behöver alla få möjlighet att göra sitt jobb men en knackning borde inte vara för mycket begärt.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier