Kryssa med mig, eller inte utan mig – sak samma!

IMG_20151127_151847
”Kryssa inte utan mig” är varje kryssares oumbärliga handbok. Foto: Heidi Rovén.

Jag var precis nere på ”byn” och helghandlade lite på Hemköp. Bredvid tidningsstället vid kassorna stod en mycket bekant bok, nämligen min ”Kryssa inte utan mig”! Eller som de (felaktigt) hade kallat den på skylten: ”Kryssa med mig”…

Nåja, det gör inget, bara den säljer 🙂 . Själv har jag nu laddat skafferi och kyl och det ser ut att bli en riktigt mysig första advent med både glögg, peppisar och nybakta lussebullar! För dig som funderar på att kryssa över jul och nyår kan jag tipsa om att fartygen brukar vara fint dekorerade med julgranar och pynt. Annars är det en bra tid att planera och ladda hemma också, inför det nya kryssningsåret 😉 .

Det är precis vad jag tänker göra i alla fall. Glad advent på er alla kryssare; vana som ovana 🙂 !

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier