Kryssningsfynd för den som är flexibel

00014143_1

Just nu verkar det gå att göra riktiga kryssningsfynd, i alla fall om du är flexibel var och när du kan tänka dig att kryssa!

Till exempel såg jag just i Globetrotters nyhetsbrev att Costa Cruises ”rear ut” vissa veckokryssningar i Medelhavet till så låga priser som 2540 kronor (och uppåt) per person.

Travel News rapporterade också om att krisen i Ukraina kommer att leda till att rederierna sänker priserna på kryssningar i Östersjön. Till viss del kan de komma att lägga om rutterna också. Främst är det St Petersburg som ersätts av en extra natt i någon annan hamn.

Ofta är det ju precis som i chartervärlden att det går att hitta hyfsade priser innan skolorna slutar och det blir sommarlov. Så för den som har möjlighet är det bara att passa på! När det börjar bli så billigt som under 400 kronor per dag och all mat ingår, inklusive möjligheten att träna, slappa, och kanske njuta i en bubbelpool med den man tycker mest om och något svalkande att dricka – ja då är det inget att fundera på – bara åk! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier