Kryssningskoll 2017

Gott Nytt år alla kryssningsvänner!

Hoppas ni har det bra i vinterkylan och har en kryssning (minst!) att se fram emot under 2017. Om inte vet ni att jag kommer att förse er med massor av tips och inspiration även detta år, så det är bara att fortsätta att komma tillbaka för mer läsning. 🙂

Och apropå läsning, jag brukar ju alltid berätta om när jag har/har haft en kryssningsartikel i någon tidning, och även om både min senaste kryssning med MSC Fantasia från Dubai och julen kom emellan denna gång så tror jag inte något nytt nummer av branschtidningen Travel News har kommit ut än. I nummer 8/2016 hade jag en flersidig artikel om kryssningstrenderna 2017.

Jag är riktigt glad för det förtroende tidningen har visat mig att nu flera år i rad ha fått förse dem med denna årliga uppdatering (med undantag för förra året då jag inte skrev någon). Har du eller kan få tag i tidningen, läs den så har du bra grundkoll inför det nya året.

Jag önskar dig ett riktigt härligt kryssningsår om du så rör dig ”här hemma” på Östersjön, någon flod eller någon annanstans ute på de sju världshaven!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier