Kryssningsvåren står i full blom

Jag älskar att mitt ”kontor” ibland ser ut såhär; The Boardwalk på Symphony of the Seas! Foto: Heidi Rovén.

Åh det här med tid är en lätt frustrerande sak, jag kokar av berättar- och skrivlust både från Symphony of the Seas-lanseringen som jag var på för ungefär tre veckor sedan och MSC Meraviglia-kryssningen som vi kom hem ifrån i fredags – MEN, ingen rast ingen ro och framförallt ingen tid att skriva.

På väg mot Bremerhaven

När detta publiceras är jag på väg till Tyskland och Bremerhaven där jag ska kliva ombord på nyaste fartyget i Norwegian Cruise Lines flotta; Norwegian Bliss! Denna period är alltså som att befinna sig mitt i en stor godispåse utan dess like där jag gör djupdykningar om och om igen med öppen mun känns det som! 😀

För någon som älskar kryssningar och är nördigt fascinerad av allt från rotorsegel till restaurangkoncept, spabehandlingar som andra aktiviteter så är denna vår som ni förstår rena himmelriket. 🙂 Kryssningsvåren står verkligen i full blom just nu!

Mina arbetsredskap; mobil, anteckningsblock, dator och kamera! Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Följ Seafun på instagram

Det kommer vara fullt ös när jag är ombord på Norwegian Bliss och jag kommer ha totalt fokus på att se, uppleva och fota så mycket jag kan, därför blir det inte så mycket tid över för att blogga. Men som jag skrev förra gången vi åkte iväg: följ mig gärna på instagram!

Där kommer jag lägga upp bilder från allt jag upplever. Kontot heter @seafun.se och jag blir jätteglad om ni är med mig där – skriv gärna en hälsning och berätta vad ni tycker att jag ska fota/göra!

En sak som står på programmet redan första dagen är Norwegian Bliss stora nyhet: Go Kart! Visst ser det kul ut?!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier