Lämna regnet och kryssa till superpris

Pool_03_062Low
Celebrity Equinox läckra poolområde. Foto: Celebrity Cruises.

Man skulle kunna tro att det dåliga vädret gör att priserna på sommarens resor rusar i höjden. Den allmänna försäljningen gör säkert det, och kanske blir det som finns kvar dyrt, det har jag faktiskt inte undersökt då jag mestadels håller mig till kryssningsvärlden – där detta lyckligtvis inte verkar gälla!

Nyligen såg jag ett fantastiskt erbjudande via Wondercruises där man kunde boka Celebrity Cruises fartyg Equinox med avgång den 4 juli för bara 5242 kronor per person. Vet inte om det finns hytter kvar till det priset men det är väldigt bra för detta moderna och trendiga fartyg och klass, dessutom i högsäsong, vanligtvis ligger priserna på minst det dubbla.

Nu kom precis ett annat erbjudande från Globetrotter där de erbjuder superpriser med Cunards fartyg Queen Victoria i sommar. Elegant och tjusigt och mycket bra kvalitet är min erfarenhet av Cunard. Frånpriset ligger på ofattbara 3350 kronor per person för en vecka – det är 478 kronor per dag! Säg det flotta all inclusivehotell där du kan checka in för detta pris (och som dessutom flyter iväg och låter dig uppleva hela fem olika Europa-destinationer plus ett par härliga, avslappnande dagar till havs)?

Så, är inte semestern bokad än är det bara att sätta igång och leta flygbiljetter. Med detta väder och möjligheten att kryssa till superpris finns knappast någon anledning att stanna hemma i regnet!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier