Landkrabba eller sjöbjörn?

En handdukshummer på en av alla våra kryssningar med Norwegian Cruise Line. Foto: Kristofer Scheiderbauer.

Efter allt för många veckor på land börjar jag känna mig som en landkrabba, eller borde jag kanske säga landhummer (om det nu finns) med tanke på bilden ovan…. I alla fall känns det nästan som om det börjar växa mossa på mig snart och det kliar väldigt i resenerverna. 😉

Men så plötsligt bara sådär, out of the blue, var den där: möjligheten. Jag tog den, grabbade tag med näbbar och klor! Ja tack! Det betyder att jag snart kryssar med Norwegian Cruise Line igen. 🙂

Det blir min fjärde kryssning med just detta fartyg. Vilket det är ska jag avslöja inom kort. Men innan dess bär det av ut på Östersjön…

Där ska vi testa flera fartyg (varav ett är helt nytt), restauranger, barnklubbar, påsklovsprogram, se en ny show– ja det blir fullt ös med andra ord! Och ni får hänga med så klart. Följ oss på instagram och twitter (@Seafun.se) under resan, efteråt rapporterar vi här vad vi varit med om.

Hoppas ni tycker det är lika kul med kryssningar som vi. Berätta gärna för oss vart det bär iväg härnäst för just dig!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier