Living on the Edge…

Celebrity Edge, pressbild.

..eller en lycka kommer sällan ensam, ja det är ju så man säger om olyckor och det verkar stämma på roliga händelser också! I alla fall tycker jag att det aldrig slår fel, händer något extra kul kan man ge sig på att en drös andra festligare events dyker upp också. Som krockar.

Det har varit och är lite händelsetätt nu om man säger så. Jag ligger minst sagt efter med bloggandet.

Just nu sitter jag till exempel på bussen som ska ta mig från London ner till Southampton. För andra gången i år (sist var ju MSC Bellissima, remember?).

Denna gång är det Celebrity Edge som ska upplevas, och SOM jag ser fram emot det! Jag har följt detta fartyg sedan begynnelsen, verkligen, och lyssnat på presentationer och läst, sett och suktat.

Nu är det äntligen Europas tur att få uppleva det nya hajpade designfartyget från Celebrity cruises.

Som vanligt är det fullt ös ombord så att blogga hinns inte med, men följ mig gärna på Instagram och instastories (@seafunSE)!

Och ja just det, det här med att roliga saker klumpar ihop sig och har en tendens att inträffa samtidigt. Igår blev jag tillfrågad om jag ville kryssa med Costa Magica till helgen. Klart att jag ville! Men – det går inte, jag ska ut på en veckokryssning med MSC Seaview.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier