Min balkonghytt på Allure of the Seas

_MG_5377_1

Jag minns första gången jag kom in i en av systerfartyget Oasis of the seas hytter. Jag blev besviken, tyckte den var tråkig och blek i färgerna. Sedan dess har jag kryssat med många fler fartyg och bott i många opraktiska och trånga hytter – och ändrat mig gällande Oasis-klassens hytter!

Nu gillar jag verkligen dessa hytter. De är rymliga och praktiska! Och när man befinner sig på en kryssning och har begränsat med utrymme blir snart det praktiska en långt viktigare fråga, särskilt om man har både en, två och tre personer till i hyttan att dela utrymmet med…kanske till och med en barnvagn.

Min hytt på Allure of the Seas hade diskret och sober inredning. En lugn miljö vilket är skönt när man har så många intryck att ta in på resten av fartyget. I garderoben finns gott om galgar att hänga upp sina kläder på. Även lådor finns (i en av dem finns en hårfön) liksom ett skrivbord, soffa, minibord, bra badrum och – i det fall man har balkonghytt – rätt bra med kvm även där. Tro mig, jag har sett en hel del balkonghytter och vissa känns det knappt som om man har plats att sträcka ut fötterna på om man sitter i stolarna de klämt in där. Här var det luftigt och rymligt.

_MG_5373_1

Allt fungerade och jag sov gott i sängen som dessutom hade skön kudde vilket inte hör till vanligheterna det heller. Hytten hade tvål och schampobehållare i duschen och jag trooor att man kan be om miniprodukter liksom badrock men jag är inte säker, jag glömde fråga. Dock ska jag ombord igen senare i sommar (!) så det ska jag försöka komma ihåg att fråga om då! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier