Morgonträning på MSC Armonia

msc-armonia-gym

Jag kan absolut värdesätta en sovmorgon (även om jag inte minns sist det hände 😉 )men jag är inte säker på att min kropp vet hur man gör. Jag är mer av en morgonmänniska som är full av energi när en ny dag drar igång.

Därför var det inte mycket att göra i morse, när jag hade vridit och vänt på mig någon timme gick jag upp och klädde mig i gymkläder och drog iväg. En snabb tur förbi buffén där jag tog ett par fruktbitar innan jag fortsatte till Aurea Spa på däck 11, där också gymmet ligger.

Selfie i gymmet på MSC Armonia
Selfie i gymmet på MSC Armonia

Jag har ju varit på MSC Armonia förut men mindes inte att gymmet var så litet. Litet som i trivsamt och mysigt. Löpbanden står framför de stora fönstren mot havet, det finns en styrkedel och en större yta för pass och stretching, även ett par maskiner. Allt vad man behöver med andra ord, liksom fräscha handdukar och personal på plats att fråga.

Det var flera som redan tränade när jag kom vid åttatiden men det var fortfarande skönt och lugnt. Efter ett löppass över gick jag till mitt styrkeprogram och avslutade med en lång stretch. Finns det något bättre än duschen och frukosten efter att man morgontränat?

Det enda jag kunde tänka på när jag satt och åt min frukost med utsikt över Fuerteventura var att jag skulle vara glad bara åt detta; lyxen att styra min egen dag, ha tillgång till tid och ett välutrustat gym att träna i, och restauranger där jag kan fylla på med ny energi utan att bekymra mig om att plocka upp plånboken.

Men den här kryssningen stannar inte där; vi ska runt till flera av Kanarieöarna och med lite tur också få se solen samt hinna ta ett dopp eller två. Som alltid när jag kryssar ser jag fram emot de kommande dagarna såväl till havs som iland!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier