Nu bär det av med MSC Meraviglia

Nu bär det av med MSC Meraviglia.
MSC Meraviglia, pressbild.

Mitt i midsommarfirande, flygplatsköer och den stekheta sommaren bär det av mot Barcelona och en väntande kryssning med MSC Meraviglia!

Det är inte första gången jag kryssat med detta fartyg, och lite just därför ska det faktiskt blir riktigt roligt att komma tillbaka och kryssa med henne igen. Jag behöver inte ”lära mig” fartyget och snoka i varje vrå på samma sätt som med ett nytt fartyg, jag ska ta in upplevelsen till fullo och bara njuta…!

Jag vet att vi kommer vara fler svenskar ombord, så klart, konstigt hade väl varit annars när fartyget tar 4500 passagerare! Så det är alltså ingen liten jolle detta, utan ett riktigt megaskepp.

Vi ska dela med oss av bra tips på hur man lyckas resa nu i dessa tider utan att missa flighten (när vi sett att vi inte missat flighten haha) och inte minst berätta om vad detta fartyg har ett bjuda på…

Hoppas ni ”hänger med”, både här och inte minst på Instagram (@seafun.se) som är lite lättare att hinna med när man är ute på en kryssning och samtidigt vill hinna uppleva och njuta!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier