Nu kan fler bli delägare i Viking Line

Viking Grace. Foto: Viking Line
Viking Grace. Foto: Viking Line

Drömt om att vara delägare i Viking Line? Nu har du chansen ser det ut som! Säkert är det fler som fått mailet undertecknat Jan Hanses, Viking Lines VD. Det gick ut till alla Viking Line Club-medlemmar, om att rederiet gör en nyemission.  

Befintliga aktieägare har företrädesrätt och men alla kan vara med på det digitala eventet den 8 december 2021 kl 10.00–11.00 på svenska (finsk tid) och 11.30 på finska. Det digitala småsparareventet arrangeras på Ålands sjöfartsmuseum i Mariehamn och streamas. Läs mer och anmäl dig här.

Mail från Viking Lines VD om att bli delägare

”Som en ledande aktör på norra Östersjön är Viking Lines målsättning att genom tillväxt ytterligare förstärka sin position. För att stöda utförandet av Viking Lines strategi för fortsatt lönsam tillväxt har bolagets styrelse beslutat att genomföra en nyemission med företrädesrätt för befintliga aktieägare.

I en tid med aktiv samhällsdiskussion och snabba förändringar vill vi möta våra kunders tilltagande behov av hållbara tjänster och ökade krav på resealternativ i närregionen samt skapa kundvänliga och ansvarsfulla lösningar.

Vi valde tidigt att ta en aktiv roll i utvecklandet av hållbart resande – ett område där vi länge stått i framkant bland annat gällande nya tekniska innovationer. Vårt nya fartyg Viking Glory är ett bra uttryck för detta. Fartyget kommer att vara ett av världens mest klimatsmarta fartyg och representerar en helt ny fartygsgeneration.

Vi tror på en ljus framtid för branschen och ser fram emot att få erbjuda dig upplevelser och tjänster som överträffar dina förväntningar. Som Viking Line Club-medlem är du en viktig del av vår resegemenskap och jag vill tacka dig för ditt förtroende för Viking Line.

Jag hoppas att du vill utnyttja möjligheten att ta del av vår tillväxtresa.

Välkommen ombord!

Jan Hanses, VD Viking Line”

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier