Ny artikel om kryssningar i Amelia

amelia-till-havs

Idag kan jag tipsa om att det finns busfärsk kryssningsläsning av mig i nyaste numret av tidningen Amelia (nr 6, 2016)!

Artikeln är uppbyggd som en guide med olika tips beroende på man är intresserad av att kryssa i Östersjön, Medelhavet eller Karibien.

Självklart tipsar jag bara om fartyg jag själv varit ombord på och kryssningar jag själv upplevt. Det finns ett par att välja på i erfarenhetsbanken 🙂 .

Kan också avslöja att jag precis i morse fick en ny förfrågan om att skriva kryssningsartiklar, så den som gillar att bredda läsningen lite från det som syns här på Seafun lär kunna se fram emot mer i tidningshyllan – eller brevlådan – inom kort 🙂 .

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier