Ny artikel om Quantum of the Seas

travelnews-2015-04
Ny artikel finns ute! Längst ner i bild syns jag som testar skydiving-simulatorn på Quantum of the Seas!

Roligt roligt, här bubblar det av aktivitet på alla håll och kanter. Artikelproduktionen är i ständig rullning, både för SeaFun och olika tidningar, flera projekt ligger i pipen och häromdagen blev jag intervjuad av ett lokalblad som ville veta mer om mig och min bok Kryssa inte utan mig! 🙂

Igår kom också senaste numret av branschtidningen Travel News där jag har med en ny artikel om Royal Caribbeans nya fartyg Quantum of the Seas som vi var ombord på och testade i höstas (nu i dagarna kommer för övrigt systerfartyget Anthem of the Seas). Artikeln är utformad som ett test där jag både blivit ombedd att ”hissa och dissa”. Nu fanns inte så mycket att dissa dock; fartyget är helläckert! 🙂

Håll utkik framförallt efter Anthem of the Seas som kommer att göra kryssningar från Southampton, medan Quantum of the Seas rör sig över till Asien efter ett kort besök i Medelhavet.

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier