Ny artikel ute om heta kryssningstrender

travelnews-2015-05

Jag fick just veta hemifrån att min artikel om kryssningstrender och vad som är nytt och hett i sommar vad gäller kryssningar, just har kommit ut i branschtidningen Travel News. Varje år sedan flera år tillbaka skriver jag en kryssningsartikel för dem, en slags lägesrapport som sammanfattar hur marknaden ser ut för tillfället.

Det är alltid lika kul att se ens arbete i tryck, och förhoppningsvis kommer artikeln också att inspirera dem som läser den. Det är ju själva meningen 🙂 . Tills jag kommer hem och kan se resultatet själv fortsätter jag med mitt fältarbete här i Barcelona. Vid lunch lämnar jag hotellet och sätter kurs mot hamnen och fartyget Allure of the Seas!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier