Ny kryssningsartikel om fartygsnyheter

Var det någon som såg min kryssningsartikel i Aftonbladet i söndags? Meningen var att jag skulle berättat det i god tid så att ni kunde kika på den (om ni hade lust) men dagen fylldes snabbt av en massa roliga spontana event, så jag glömde helt bort det!

Jaja, i alla all så tog jag upp kryssnings- och fartygsnyheter i olika prisklasser och tipsade om både Birkas Ski Cruise, MSC Bellissima och deras maffiga LED-tak (världens längsta till havs) samt Celebrity Edge som ni kunnat läsa en hel del om här i bloggen på sistone.

Varje prisklass hade fler tips och även om det tar mycket tid så tycker jag det är lika spännande för egen del att nosa upp de här tipsen varje gång! 🙂 Enda problemet är att man blir så fruktansvärt kryssningssugen själv…

Snart dags att se ett nytt fartyg

Som vanligt så har jag dock några superspännande event att se fram emot här under hösten. Jag kan faktiskt knappt bärga mig! Det första är om cirka en månad och det blir invigning av nya fartyget från Norwegian Cruise Line; Norwegian Encore – också med i ovan nämnda artikel.

Hoppas ni får en riktigt fin höst och har någon härlig till-havs-upplevelse att se fram emot, eller bara drömmer er bort så länge, tills rätt tillfälle dyker upp. Fler inspirerande blogginlägg är på väg, så håll utkik!

En kommentar på “Ny kryssningsartikel om fartygsnyheter

  1. Hejsan, jag missade artikeln finns det någon chans att man kan få en länk så man kan läsa artikeln? Med vänliga hälsningar Björn

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier