På kungligt uppdrag i Southampton

Arrival of Princess cruises new ship Royal Princess. Southampton. Foto: Princess Cruises


Priority-status vid incheckningen och rad ett på flyget till Southampton var både en trevlig överraskning och bra start på dekommande lyxdagarna med kunglig flärd och glamour!
På den här resan ska jag nämligen närvara vid invigningen av det nya kryssningsfartyget i Princess Cruises flotta, Royal Princess. Gudmor är ingen mindre än Kate, Hertiginnan av Cambridge, som också kommer vara med under namngivningsceremonin – därav den kungliga flärden. (Ni kanske minns när jag i april skrev hur gärna jag ville och hur mycket jag hoppades på att få vara med på det här eventet – och nu är jag här! :-))

Ikväll är det galamiddag så långklänningen måste på pressning så fort jag kommer ombord. Imorgon är det dags för invigningsceremonin som kommer hållas utomhus. Måtte vädret hålla, England är ju trots allt England… :-/ Eventuellt får satinskorna med glitter stanna ombord till kvällen… Efter invigningen kommer jag provkryssa med fartyget till St Peters Port på Guernsey, vilket ska bli jättespännande. Jag har alltid velat besöka Kanalöarna!

Det blir det tredje besökta kryssningsfartyget på bara en dryg vecka; förra veckan var jag dels på rundvisning med lunch på lyxfartyget Silver Whisper när det låg i Stockholm, dels på Atlantångaren Queen Victoria tillhörande det anrika rederiet Cunard.

När jag kommer fram och checkat in väntar en deluxehytt med balkong. Mitt andra favoritämne spa ska jag också testa. Jag tvekar mellan om jag ska välja en Elemis Pro-Collagen Quartz Lift Facial eller en Thai Coconut Poultice Massage. Men det kan också hända att det blir en 75 min Elemis Aroma Stone Therapy Massage. Problemet känns ungefär lika tungt som att välja mellan olika chokladtryfflar i en Godiva-ask! 🙂

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier