DreamWorks
DreamWorks

Första kvällen på Allure of the Seas blev det en snabb middag. Egentligen står det till och med i programmet att man ska avsätta 1,5-2 timmar för att de ska kunna ge bra service under middagen i huvudrestaurangen (-erna egentligen då trevåningsrestaurangen fått varsitt tema per våning nu).

Vi anlände försenade, lätt stressade och fokuserade på att hinna med den stora Dreamworksparaden som skulle gå av stapeln bara en timme senare, frågade om vi kunde snabba på processen lite – och fick toppenservice. Personalen var alert, kvick, lyhörd och löste allt perfekt så att vi både hann äta och vara i tid till paraden. Dessutom var vi nöjda med maten!

Dreamworksparaden är alltid kul! Vi har sett den förut men ville absolut inte missa den. Det är medryckande, färgsprakande och som ett enda stort upplevelsefyrverkeri av musik, sago- och filmfigurer som spexar, dansar och underhåller. Cyklister, kinesiska drakar, riddare, prinsessor och alla möjliga fantastifigurer liksom karaktärerna från Dreamworks-filmer som Shrek, Madagaskar och Kung Fu Panda, How to train your dragon mfl. Perfekt för familjer, vår son Isac (nu 5 år) älskade det!

Lite senare spelade vi minigolf ute på däck vilket också är en perfekt familjeaktivitet. Dessutom finns en ”barndel” med roliga figurer och en vanlig del som passar alla. Vi spelade alla hålen :-).

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier