Rabatt på bästa kryssningsboken

_MG_6936

Kryssningsboken Kryssa inte utan mig innehåller alla bästa tipsen för din semester till havs. Jag skrev boken när jag märkte att det inte fanns någon bra anpassad litteratur på svenska för den nyfikne kryssningsnovisen. Dessutom fick jag samma frågor hela tiden, de flesta om livet ombord.

Svensken är resvan men ovan vid den här sortens resa, därför vill man känna till hur man ska klä sig, packa, bete sig och veta lite om vad som brukar hända ombord så att man känner sig förberedd.

Just nu ger jag alla SeaFuns läsare som ännu inte investerat i den här billiga reseförsäkringen en sommarrabatt; ange ”kryssa 2014” som rabattkod så får du köpa kryssningsboken för endast 79 kronor inklusive frakt och expeditionsavgift!

På boksajten för Kryssa inte utan mig kan du beställa och läsa andras recensioner/rekommendationer om den.

Vi på SeaFun önskar er alla en härlig kryssningssommar!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier