Rabattkod för dig som vill kryssa med Royal Caribbean!

rabattkod voucher
Rabattkod för kryssning med Royal Caribbean

När du läser detta är jag troligtvis någonstans i luften på väg till Malaga. Där ska jag kliva ombord på Symphony of the Seas, världen största kryssningsfartyg i Royal Caribbeans flotta, som jag ska åka på en lanseringskryssning med!

Nästan gråtfärdig – av lycka

Medan jag botaniserar i restaurangutbudet, testar rutschkanor och pooler, och annat skoj ska ni som jag utlovade redan igår, få ett erbjudande. Detta kan ni använda om ni också vill boka en kryssning med detta superstora fartyg!

Fartyg i Oasis-klassen måste verkligen upplevas. Jag har tidigare kryssat flera gånger med systerfartygen Oasis of the Seas och Allure of the Seas. Allt sedan jag nästintill gråtfärdig av beundran gick ombord på det första fartyget Oasis har de hört till favoriterna!

Erbjudandet med rabattkod

Vill du boka en kryssning med Royal Caribbean (Symphony of the Seas eller ett annat fartyg) får du 10 % rabatt om du uppger rabattkoden SYMPHONY INFLUENCER och min blogg SEAFUN.

Erbjudandet gäller endast vid bokning hos Royal Caribbean på telefon 0200-880155 och – det bästa – rabatten kan kombineras med de flesta andra kampanjrabatter! Koden är giltig från 27 mars till och med 30 april 2018.

Hoppas ni tycker det låter lika lockande som jag tycker det är kul att få möjlighet att erbjuda detta! 🙂

Happy Sailing!

3 kommentarer på “Rabattkod för dig som vill kryssa med Royal Caribbean!

  1. Gäller rabatten för kryssningar mellan 27 mars- 30 april eller gällder det för bokningar mellan de datumen men avresa senare?
    Tack!

Kommentera gärna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

SeaFun på Sociala medier